Göteborg Energi Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!Ingenjör laddinfrastruktur


Vill du jobba för en hållbar energiproduktion med stabila leveranser till göteborgarna? Vi söker en ingenjör som vill vara med och utveckla vår laddinfrastruktur!

Vad du kommer att göra hos oss

Som ingenjör inom området laddinfrastruktur erbjuds du ett socialt och varierande arbete där hela Göteborg är ditt arbetsfält. I rollen hanterar du förvaltning men även byggnation av fordonsladdstationer. Tillsammans med dina kollegor svarar du för resultatet och för kompetensen inom området. Du blir ett ansikte utåt mot våra kunder men kommer även att ha täta interna kontakter med t. ex. marknads- och försäljningsavdelning.

I din arbetsroll ingår att du medverkar i utvecklingen av våra tjänster, utredningar och förstudier vid offerter samt hanterar erforderliga tillstånd, avtal och elanslutningar i vid byggnation av nya laddplatser. Vidare hanterar du även följande arbetsuppgifter:

  • Samarbete med teknisk personal i arbetet med felahantering, drift och underhåll.
  • Anvisar och instruerar entreprenörer och leverantörer vid byggnation av nya laddplatser.
  • Följa upp felstatistik och lönsamhet i förvaltningsskedet.
  • Utreder kundsynpunkter och föreslår åtgärder.
  • Upprätthålla och utveckla erforderliga kontakter med interna intressenter, våra kunder, leverantörer och entreprenörer.

Vad du kan
För att på bästa sätt kunna axla rollen krävs en relevant högskoleutbildning (180 hp), alternativt har du tillägnat dig dina kunskaper genom arbetslivserfarenhet eller genom annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. På Göteborg Energi arbetar vi hållbart i alla led och använder därför främst kollektivtrafik eller cykel när vi reser. För den här tjänsten är det dock inte alltid möjligt, därför behöver du ha körkort (B).

All vår dokumentation sker på svenska därför är det viktigt att du behärskar språket i både tal och skrift samt har vana att tolka avtal och bestämmelser. Vi tror att du som söker har erfarenhet inom handläggning av projekt samt drift och underhållsfrågor. Du har även kännedom om  bestämmelser och regler tillämpliga för området laddinfrastruktur.


Vi söker dig som visar stort engagemang och har vana av att arbeta med tydligt kundfokus. Du har förmåga att kommunicera uppsatta mål och kan fokusera och leda mot dessa när situationen så kräver. I ditt arbete tar du hänsyn till olika informationskällor och perspektiv, samt kan anpassa andras idéer till den egna verksamheten. Av din omgivning upplevs du ofta som ansvarstagande, affärsmässig, professionell och pålitlig. Som person är du duktig på att planera aktiviteter i god tid. Du använder tiden effektivt och arbetar systematiskt, organiserat och metodiskt. Du har förmåga att överblicka ditt eget ansvarsområde samt sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på enheten Distribution Drift och Underhåll Energitjänster. Enhetens uppdrag är att utföra energitjänster som erbjuds inom Göteborg Energis produktutbud och svarar i huvudsak för energiteknisk fastighetsförvaltning av energitjänstavtal och förvaltning av laddstationer. Enheten ansvarar även för att drift och underhåll utförs och för energieffektivisering och energibesparing hos våra slutkunder. Din chef blir Mats Andersson.

- Som ledare vill jag bidra till en kultur där alla är inkluderande, lösningsorienterade, professionella, modiga och handlingskraftiga. För mig är det viktigt att ha god insikt gällande de utmaningar och möjligheter som varje medarbetare står inför i sin arbetssituation. På enheten har vi ett vänskapligt klimat där vi har roligt på jobbet och där alla medarbetare alltid står beredda att dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

Vill du veta mer om Mats är du välkommen att läsa mer i hans profil på LinkedIn.

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Västra Götaland

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2020-08-30

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Mats Andersson
tfn: +46 31625953

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Företagets hemsida:
http://www.goteborgenergi.se