Göteborg Energi Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!Byggledare


Ingress..

Vi erbjuder dig en tjänst med varierande och utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med mycket eget ansvar i ett gott team. Där hela staden är ditt arbetsfält, samtidigt får du arbeta för en hållbar infrastruktur och ett grönare Göteborg.

Göteborg Energi Nät AB, GENAB, som är ett av dotterbolagen inom koncernen transporterar el till 265 000 kundanläggningar inom Göteborgs kommun. Inom Projekt genomförs reinvesterings-, investerings- och driftprojekt i stadens elnät. Investeringsvolymen är i storleksordningen 300 mkr. Elnätsverksamheten är en spännande bransch där vi upplever en ökad förändringstakt som utvecklas efter de krav och förväntningar som samhället och kunder ställer på oss.

I rollen som byggledare hos oss på Göteborg Energi Nät AB, fyller du en mycket viktig funktion.

Du kommer att vara projektledarens högra hand i alla frågor gällande det fysiska utförandet genom aktiv närvaro i projekten och med många kontaktytor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Du är delansvarig för projektens resultat genom aktivt vara på plats, kontrollera att kvalitet och tidplan följs samt hantera eventuella avvikelser och risker under projektets genomförande.
  • Ansvar för löpande rapportering till projektledaren.
  • Ansvara för miljö- och arbetsmiljöfrågor, riskanalyser och kontinuerliga riskuppföljningar, under projekten enligt separat delegation.
  • Kontakter med interna och externa kunder och arbetar tillsammans med andra projektmedlemmar.
  • Agera ordförande i projektens byggmöten och se till att projektmål uppfylls.

 

Dina kvalifikationer:

I grunden har du en gymnasieutbildning med inriktning anläggning/eldistribution med längre erfarenhet av arbete i fält, alternativt har du kompetens som kan anses vara likvärdig. Vi tror att du som söker kan ha erfarenhet som byggkontrollant eller inom byggledning. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, AMA och EBR.

 

Rollen ställer krav på empatisk förmåga och taktkänsla. Därav ser vi att du som söker är lyhörd, uthållig och har en förmåga till helhetssyn. Du trivs i en roll där du får utrymme för dina ledaregenskaper och tycker om att arbeta med affärsmässiga relationer där du skapar engagemang och förtroende.

För att lyckas med uppdraget krävs det att du är strukturerad och flexibel. Du trivs bra i sociala sammanhang där du har flera parallella kontakter, har god förmåga att arbeta mot flera ärenden, mål och deadlines. Som person har du en positiv inställning till arbetet och bidrar till samarbete och utveckling av verksamheten.

 

Eftersom koncernspråket, alla lagtexter och standarder samt vår dokumentation är på svenska behöver du kunna hantera svenska språket i både tal och skrift. Göteborg Energi arbetar hållbart i alla led och använder därför främst kollektivtrafik eller cykel när vi reser. För den här tjänsten är det dock inte alltid möjligt, därför behöver du ha körkort (B).

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att tillhöra teamet på avdelningen projekt. Din chef blir Annica Andrén.

- Jag tror på ett lyhört och motiverande ledarskap och uppmuntrar mina medarbetare till att visa engagemang. För mig är det viktigt att värna om att bibehålla ett arbetsklimat där alla känner delaktighet, hjälps åt och stöttar varandra. Medarbetarna vill göra varandra bättre och samtidigt själva ta ansvar för att utvecklas i sina roller. Vi har många spännande projekt de kommande åren då staden växer. Här får du möjlighet att påverka verksamheten och ta del av utvecklingen genom bl a genomföra och kvalitetssäkra projektens resultat.

Vill du veta mer om Annica är du välkommen att läsa mer i hennes profil på Linkedin.

Som anställd här kan du räkna med en arbetsplats som är både spännande och utvecklande. Det ska vara tryggt att jobba med oss och det ska kännas roligt. Du kommer att ha möjlighet att växa på jobbet och utvecklas inom organisationen. Vi har förmåner som uppmuntrar till ett hållbart arbetsliv. Läs mer om vårt erbjudande på  goteborgenergi.se/jobbamedoss

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Västra Götaland

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dag

Sista ansökningsdag:
2020-08-16

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
Annica Andrén
tfn: 031-626313

SACO Helena Grunditz, ordförande
tfn: 031-626523

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Företagets hemsida:
http://www.goteborgenergi.se